Zrenjanin: Otvoreni 30. jubilarni "Dani piva"

Sinoć su u Zrenjaninu otvoreni 30. jubilarni "Dani piva" tradicionalnom zdravicom, obraćanjem gradonačelnika Čedomira Janjića i spektakularnim vatrometom.
Sinoć su u Zrenjaninu otvoreni 30. jubilarni "Dani piva" tradicionalnom zdravicom, obraćanjem gradonačelnika Čedomira Janjića i spektakularnim vatrometom.

Na festivalskoj bini na Žitnom trgu je nakon otvaranja nastupio Amadeus bend, a odmah posle i Mamba Blek, bend Šabana Bajramovića.

Poželevši Zrenjanincima i njihovim gostima dobrodošlicu na jubilarne "Dane piva", gradonačelnik Zrenjanina je podsetio na dugu tradiciju manifestacije.

"Počeli smo davne 1986. godine i dočekali ovogodišnje "Dane piva" za koje smo uvereni da će biti najbolji do sada, s najvećim brojem gostiju i najposećenijim koncertima. Sa željom da naredne dane provedemo u najboljem raspoloženju, dižem ovu kriglu i proglašavam tridesete "Dane piva" otvorenim", poručio je Janjić, nakon čega je usledio spektakularan vatromet, koji su svi prisutni pozdravili s oduševljenjem.

"Dani piva" nastavljaju se danas velikim koncertom Zrenjaninske filharmonije koji počinje u 21 čas. Na Žitnom trgu istovremeno nastupaju legende domaće rok scene, YU grupa, a nakon njih, od 23:30 časova, Loko bend.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina