Za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara 50 miliona dinara

Pokrajinski sekretarijat za vodoprivredu dodelio je danas novih 153 ugovora u vrednosti od 50 miliona dinara vojvođanskim poljoprivrednicima.
Pokrajinski sekretarijat za vodoprivredu dodelio je danas novih 153 ugovora u vrednosti od 50 miliona dinara vojvođanskim poljoprivrednicima.

Oni su dobili bespovratna sredstva za sufinansiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara u Vojvodini.

Zamenik pokrajinskog sekretara za vodoprivredu Branislav Knežević je rekao da je današnjim potpisanim ugovorima zaokružen proletos napisani konkurs za navodnjavanje i eksploataciju bunara, kao i da je utrošeno 270 miliona dinara raspodeljenih na 523 korisnika.

- Dobra vest je da smo rebalansom budžeta obezbedili dodatna sredstva za navodnjavanje, pa će vojvođanski poljoprivrednici na raspolaganju imati još 47 miliona dinara - istakao je Knežević i dodao da se očekuje da će do kraja godine još oko 150 poljoprivrednika dobiti bespovratna sredstva od pokrajine.

Ove godine će biti navodnjavano oko 20.000 hektara vojvođanskih oranica.

  • 09.10.2015 13:23
    Da li uslov da se dobije sistem za noavodnjavanje da svi poljoprivrednici budu clanovi DS-a i da imaju Djindjicevu sliku na traktoru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina