Apatin: Dvadeset nagrada "24. oktobar"

Nagradu opštine Apatin "24. oktobar" dobiće 20 pojedinaca, udruženja, firmi i ustanova.
Nagradu opštine Apatin "24. oktobar" dobiće 20 pojedinaca, udruženja, firmi i ustanova.

Prema predlogu koji je usvojilo Opštinsko veće, nagrade će dobiti Milan Ristić za doprinos u radu slobodne zone Apatin, vlasnik "Flash Srb" Apatin Roberto Viti i štamparija "Birograf Apatin" za rezultate u privredi.

Direktorka centra za socijalni rad za socijalnu zaštitu Lenka Bojić i doktor Radoslav Barjaktarović za medicinu, Milorad Jelača i Vojislav Petrović za obrazovanje.

Nagrdu za naučno-tehničko stvaralaštvo dobio je Srđan Pavić, MZ Prigrevica, Miloš Travica i Uroš Ćulibrk za humanitarni rad, Robert Ambruš kao višestruki davalac krvi.

Radmila Savić, Radmila Uzelac i Jovan Popović za kulturu, Milan Rašeta, Marko Medić Maćo i Nataša Savić za sport, kao i Fudbalski savez Apatina. Boro Mileusnić će biti nagrađen za rezultate u kulturi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina