VIDEO: Članovi SNS učestvovali u tuči u Kovačici?

Kandidat za predsednika opštine Kovačica i predsednik Opštinskog odbora SNS Zoran Savanov i njegov sin Stefan Savanov "biju" građane po Kovačici, saopštava Demokratska stranka.
Kandidat za predsednika opštine Kovačica i predsednik Opštinskog odbora SNS Zoran Savanov i njegov sin Stefan Savanov "biju" građane po Kovačici, saopštava Demokratska stranka.

Kako navodi, dok traju pritisci i zastrašivanja odbornika u Kovačici, ne bi li Srpska napredna stranka došla na vlast - iako je osvojila svega sedam mandata na izborima, Zoran Savanov i Stefan Savanov biju građane.

"Na snimku se vidi kako Zoran Savanov u pratnji svog sina koji nosi pajser prilazi grupi ljudi koji sede za stolom i nasrće na njih, a zatim njegov sin guši sina sadašnjeg predsednika Skupštine opštine Jana Puškara, koji je snimio ceo incident. Nakon što je fizički nasrnuo i na njegovu devojku, ona je bila u hitnoj pomoći. Radi se o istim osobama koje su pažnju medija privukle u januaru 2012. godine kada su golog čoveka kolima vukle po putu", navodi se u današnjem saopštenju DS.

Ova stranka traži od od svih nadležnih organa da reaguju u skladu sa zakonom. "... i da ne dopuste da se i ovaj slučaj završi kao i svi drugi slučajevi u kojima se pokazalo da na put želji Srpske napredne stranke da dođe na vlast ne mogu da stanu ni zakoni, ni policija ni tužilaštvo", navodi se u saopštenju Demokratske stranke.

Snimak koji je dostavila DS:

MUP je podneo prekršajne prijave protiv Stefana Savanova, sina predsednika OO SNS u Kovačici, i Gorana Rankova zbog tuče koja je jutros u 1.20 sati izbila u restoranu "Relaks" u Kovačici.

"Jutros u 01.20 časova policiji u Kovačici je prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu 'Relaks' u ovom mestu došlo do narušavanja javnog reda i mira, tako što je S. S. iz Beograda vređao, a potom i udario u rame G. R. iz Debeljače, koji mu je uzvratio udarcem u glavu" navedeno je u saopštenju MUP-a.

Kako je precizirano, Savanov je nastavio sa remećenjem javnog reda i mira, tako što je vređao dve devojke J. P. i D. D. iz Kovačice.

"Patrola PS Kovačica je intervenisala i sprečila dalje narušavanje javnog reda i mira, a prekršajne prijave podnete su protiv S. S. i G. R., u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru. O navedenom događaju obavešteno je i nadležno tužilaštvo", piše u saopštenju.

  • sveta

    19.10.2015 10:46
    snimak sve govori
    Na samom snimku se vide pokusaji Zorana Savanova da spreci incient, prema tome ne verujem da je saopstenje DS-a bas istinito
  • 18.10.2015 15:12
    Nemoguce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina