VIDEO: Nestrpljivi vatrogasac gurnuo samoubicu sa zgrade

Jedan nestrpljivi spasilac odlučio je da "pomogne" muškarcu koji je pretio da izvrši samoubistvo, gurnuvši ga sa zgrade na dušek postavljen desetak metara niže.
Jedan nestrpljivi spasilac odlučio je da "pomogne" muškarcu koji je pretio da izvrši samoubistvo, gurnuvši ga sa zgrade na dušek postavljen desetak metara niže.

Na video snimku, koji je napravljen prošle nedelje u Saudijskoj Arabiji i koji od tada kruži internetom, može se videti operacija spašavanja mladića koji je pretio da će skočiti sa vrha zgrade.

Vatrogasci su brzo intervenisali, postavivši na pločnik ispred zgrade veliki dušek na naduvavanje.

Ali, operacija se odužila, pa je jedan iznervirani vatrogasac, koji se nalazio odmah iza samoubice, odlučio da stvar malo ubrza - šutnuo je nesrećnog muškarca koji se za tili čas našao na zemlji, neozleđen.

  • Mel Gibson

    25.01.2013 00:57
    Smrtonosno oruzije
    I deo
  • 24.01.2013 22:17
    @Mirk
    Upravo tako.
  • mirk

    24.01.2013 08:54
    nbbulevar@yahoo.com.hk
    Ne mora da znaci da je zurio, ovo je bilo najsigurnije posto je samoubica mogao samo da se pomeri desno i skoci na beton.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.