Pre sahrane svratio na hamburger

Želeći da mu ispune poslednju želju, prijatelji pokojnog Dejvida Kajmija džuniora prošli su zajedno sa njegovim kovčegom kroz njegov omiljeni restoran brze hrane pre nego što su se uputili na groblje.
Želeći da mu ispune poslednju želju, prijatelji pokojnog Dejvida Kajmija džuniora prošli su zajedno sa njegovim kovčegom kroz njegov omiljeni restoran brze hrane pre nego što su se uputili na groblje.

Kajmi je živeo "po sopstvenim pravilima", kazala je pokojnikova ćerka Linda, navodeći da je za njega list salate na hamburgeru bio znak da se zdravo hrani.

Poštujući njegovu poslednju želju, povorka je svratila do obližnjeg Burger Kinga u gradu Jork, u Pensilvaniji, gde je svako od ožalošćenih dobio da ponese po hamburger.

Ni Kajmi nije bio zaboravljen, njegov poslednji hamburger stajao je na mrtvačkom sanduku sve do pokopa.

"Ovo nije bila šala, već veseo način da se oda počast mom ocu i stvarima koje su ga činile srećnim", objasnila je njegova ćerka u izjavi za lokalni list "Jork dejli rekord".

Šefica restorana kazala je da je Kajmi, ratni veteran iz Drugog svetskog rata, koji je umro u 88. godini, bio njihova "verna mušterija sve do kraja".

  • Citaj tekst do kraja

    27.01.2013 17:30
    E pa voleo bih da i mene 'ubiju' tek u 88-moj godini kao njega
  • ćelavac

    27.01.2013 17:23
    @Anonimus

    Da, kad jedeš hamburgere u 88.-oj, onda to i nije najzdravije
  • Sasha

    27.01.2013 17:14
    Baš su ga dokosurile masnoće, u 88-oj godini xD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.