VIDEO: Ova Fejsbuk stranica će vas nasmejati - "Seoski fudbal"

Pre samo 16 dana na Fejsbuku je nastala stranica "Seoski fudbal", sa ciljem da objavljuje fotografije i snimke sa zanimljivostima iz nižih liga.
Pre samo 16 dana na Fejsbuku je nastala stranica "Seoski fudbal", sa ciljem da objavljuje fotografije i snimke sa zanimljivostima iz nižih liga.

Do pre nedelju dana, objave ove stranice pratilo je tek nekoliko stotina ljudi. Sada se taj broj meri desetinama hiljada, a zašto je to tako - samo delimično će vam posvedočiti ovi detalji.

Tu ćete naći i zanimljive vesti iz nižih liga, kakve nećete naći lako u medijima. Recimo, jedna od njih glasi ovako:

"Utakmica pretposlednjeg kola Druge opštinske fudbalske lige Valjevo, koje su odigrale ekipe Stave iz istoimenog sela kod Medvednika i Zadrugar iz Lopatnja kod Osečine, prekinuta je u 89. minutu pod neobičnim okolnostima: Utakmica je prekinuta pri rezultatu 1:1, kada je zamenjeni igrač Zadrugara Slavko Jović, nezadovoljan odlukom sudije Miloša Tadića iz Valjeva, uzeo jedinu loptu koju su ekipe imale".

Uz fotografije i tekstualne zapise, tu su i zanimljivi snimci, poput golmana koji se na meču Dunavac Grocka - Brodarac toliko iznervirao igrom svojih saigrača - da je namerno dao autogol.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.