VIDEO: Devojčica plesom oduševila Njujorčane

U ogromnom gradu kakav je Njujork, tu i tamo je potrebno da se razbije monotonija brzog hoda i nepostojanja slobodnog vremena za odmor.
U ogromnom gradu kakav je Njujork, tu i tamo je potrebno da se razbije monotonija brzog hoda i nepostojanja slobodnog vremena za odmor.

Doduše, metroi u ovom gradu poznati su po brojnim uličnim performansima na koje brojni Njujorčani, zbog navedenih razloga, ne obraćaju pažnju.

Ova devojčica u roze kaputu izvođenjem krajnje simpatičnog plesa vratila je osmehe na lica građana. Ona je tokom izvođenja obrade pesme "Me and my uncle" gradskog benda "Coyote&Crow" u bruklinskom metrou aplaudirala i skakutala, na oduševljenje prisutnih, koji su se u sve većem broju okupljali.

Pogledajte na koji način je ona oduševila prisutne Njujorčane.

  • xy

    08.12.2014 08:56
    Ok, dete ko dete, slatko, neinhibirano... Meni je mnogo simpatičnije što odrasli oko nje igraju, ne mareći šta bi ko rekao! Kod nas, da sad iz čista mira zaigram kod Miletića, odmah bi me spakovali na B odeljenje.....
  • 07.12.2014 12:23
    NYC - Center of the World!
  • Ulinsky

    07.12.2014 11:09
    Odlicno, zadivljen sam pozitivnom energijom. Istini za volju i momci dobro sviraju...:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti