Vučić: Najviše četiri ministra iz SNS ostaju u Vladi ako dobijemo izbore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su predstojeći izbori "sudbinski važni" jer će na njima, kako je rekao, građani birati "da li ćemo nastaviti putem rada i napretka ili ćemo zemlju vratiti u ruke tajkunima i onima čija je jedina politika nasilje".
Vučić: Najviše četiri ministra iz SNS ostaju u Vladi ako dobijemo izbore
Foto: 021.rs
On je najavio da će izbore raspisati 1, 4. ili 6. marta.
 
Naveo je i da će "najviše četvoro" sadašnjih ministara iz redova Srpske napredne stranke (SNS) ostati u Vladi Srbije ako SNS pobedi na izborima.
 
"Zadovoljan sam Anom (premijerka Ana Brnabić) i sa još nekolicinom ljudi. Biće velikih promena, u to budite uvereni. Možda dva ili tri ministra iz SNS ostanu od sadašnjih, četiri najviše. Nije fer da govorim o ministrima iz drugih stranaka pre nego što se izjasne njihovi stranački lideri", izjavio je Vučić.
  • Bor Boranin

    28.02.2020 14:27
    JEDINI KOJI VREDI U ZEMLJI?
    Što vam je čudno što će ΛV birati gradonačelnika Niša, to već i vrapci na grani znaju. On sve postavlja, pa makar bilo i nakaradno, i obavlja sve poslove isključivo on, a njegovi klimoglavci, šlihteri i poltroni veličaju vođu i ponavljaju, ono što kaže on, kao papagaji. Čak se stavlja na strani plagijatora i kriminalaca. Ostaje da se izbori da postavlja patrijarha SPC i blagog Gospoda Boga. Zato danima ne spava, samo rad, rad i rad.
  • Ma

    15.02.2020 16:38
    Ajde
    povraca mi se vise od postenja sns...sve do jednog ministra lopurde-afere na dnevnom nivou i to milionske a ti samo das izjavu kako ne verujes
  • iguman

    15.02.2020 16:34
    Ako
    izgubis izbore i ti se seli u Padinjak. Sa sve saradnicima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.