FOTO: Deo Grbavice jutros bio zatvoren zbog uviđaja nakon eksplozije automobila

Novosadska policija je jutros nastavila uviđaj u Puškinovoj ulici, gde je sinoć oko 19 časova eksplodirala bomba postavljena ispod automobila.
FOTO: Deo Grbavice jutros bio zatvoren zbog uviđaja nakon eksplozije automobila
Foto: 021.rs

U ovoj eksploziji lakše je povređen Slobodan Milutinović Snajper (34), koji je ranije osuđivan zbog trgovine narkoticima, nasilničkog ponašanja i drugih krivičnih dela.

Na licu mesta uništenog automobila nema jer je već odnet, a danas se skupljaju delovi koji su ostali nakon detonacije. Delova vozila je bilo i na nekoliko desetina metara oko mesta eksplozije. Pretpostavlja se da su forenzičari tražilili delove eksplozivne naprave koja je uništila prednji deo poršea, ali zbog mraka nije bilo moguće obaviti pretragu.

U okolini mesta detonacije može se videti da je nekoliko automobila oštećeno, uglavnom im je razbijeno neko od stakala ili šoferšajbna, a neki imaju i manja udubljenja u karoseriji.

Kako se uverio reporter 021.rs, građani koji prolaze ovim delom Grbavice moraju da idu kroz okolna dvorišta jer policija ne dozvoljava prolaz trotoarom, ali skoro svi zastaju i gledaju, mnogi i fotografišu i komentarišu činjenicu da je bomba pod automobil postavljena samo nekoliko desetina metara od Osnovne škole "Sonja Marinković" i Limanske pijace.

Uprkos tome što je nakon eksplozije na teren izašao i načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić i tužilac, policija i tužilaštvo se do sada nisu zvanično oglašavali u vezi sa ovim slučajem. Kako je izgledalo protekle večeri pogledajte OVDE.

  • Mile

    16.02.2020 05:26
    @Vesna
    Hvala na objašnjenju. Zanimljivo je kako oni koji više nisu u Srbiji stalno drže lekcije i misle da sve znaju. Da, sve što nam se događa je zavera: CIA, Vatikan itd. Evropa i Amerika su dežurni krivci a mi smo cvećke i moralne gromade. Znajuće pojedince koji su zauvek otišli iz Srbije, smatram da su dobro uradili i spasli nas bede. Objašnjavajte tamo gde ste otišli da nas više ne uništavaju svojim zaverama, kad ste tako pametni.
  • VladaN

    14.02.2020 19:49
    @Bosanac
    Nema svrhe više spominjati. To je činjenica.
  • Milan NS

    14.02.2020 14:29
    Dobro je da nije
    padala kiša tu noć...
    "...a danas se skupljaju delovi koji su ostali nakon detonacije... ali zbog mraka nije bilo moguće obaviti pretragu..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika