Akustično veče uz Duo Nautilus u subotu u Radio kafeu

Akustično veče uz Duo Nautilus održaće se danas, 3. avgusta, u Radio kafeu (Miletićeva 45).
Akustično veče uz Duo Nautilus u subotu u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Novosadski duo čine vokal i gitaristkinja Višnja Davidović, te perkusionista Stefan Rokvić. Oni koji budu prisutni u bašti i poluotvorenom delu Radio kafea moći će da uživaju u pop-rok repertoaru.
 
"Kada nismo na prekookeanskim kruzerima na turneji, volimo da obilazimo mesta po Vojvodini i priređujemo svirke za pamćenje. Na repertoaru su pop-rok, strani i domaći hitovi, kako starijeg tako i novijeg datuma, a lep provod zagarantovan. Ovom svirkom završavamo vojvođansku turneju pre nego što ponovo otputujemo na brod na nekoliko meseci, tako da pozivamo sve Novosađane da nam se pridruže u Radio kafeu u subotu da se družimo. Pivo je slađe uz dobru muziku", poručuje Višnja Davidović.
 
Svirka počinje u 21 čas, a ulaz je besplatan. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".