FOTO: Novosadski rokenrol u 100 fotografija u Radio kafeu

Radio kafe u Miletićevoj 45 spreman je za početak nove klupske sezone, a posetioci ovog prostora u centru Novog Sada moći će od sada da vide i veliku izložbu fotografija posvećenu muzičarima koji su učestvovali u stvaranju ovdašnje, nadaleko poznate rokenrol scene.
FOTO: Novosadski rokenrol u 100 fotografija u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Ono što je započeto na proleće izložbom "Novosadska kultura sećanja" kao omaž gradskim umetnicima, u velikoj meri je prošireno ove jeseni.
 
Posetioci su, do sada, mogli da pogledaju fotografije na kojima se nalaze poznati likovi sa novosadske rokenrol scene, a pažnju Novosađana sada privlače i mnogobrojne fotografije koje prate novosadsku rokenrol scenu od početaka, preko sedamdesetih, osamdesetih, pa sve do danas.
 
Veliki broj fotografija je po prvi put u javnosti, neke su nastale na koncertima, neke u privatnim druženjima članova novosadskih bendova.
 
 
Posetioci, te ljubitelji dobrog zvuka, mogu od kraja oktobra, kada će sezona u Radio kafe i zvanično početi, da očekuju brojne događaje, koncerte, tribine, razgovore, kvizove, te druge zanimljive sadržaje.
 
Za solo nastup Mileta Kekina 24. oktobra karte su odavno rasprodate, a već 7. novembra publika će moći da uživa uz odličnu svirku lokalnog benda "Šine".
 
O svim dešavanjima javnost će biti informisana putem portala 021 i društvenih mreža.
 
 
 
Radio kafe je smešten u strogom centru Novog Sada, u Ulici Svetozara Miletića 45.

Kafe je po mnogo čemu specifičan i drugačiji od većine onoga što se nudi u gradu. Posebnu zanimljivost čini kolekcija starih radio-aparata sa 60 raritetnih uređaja koji zauzimaju police dva velika zida, ali i letnja bašta koja je uređena u stilu Japanskog vrta.

Krase je tri velika stabla Tise stara preko 100 godina, kao i potok sa više od 50 ukrasnih ribica vrste Koi (japanski) šaran koje su u ovoj bašti od njene izgradnje 2007. godine.

U skladu sa startnim opredeljenjima, ali i sa profilom gostiju, u Radio kafeu se odvijaju različiti programi i društvene aktivnosti. Pogodan je za organizaciju konferencija za novinare, seminara, panel diskusija, okruglih stolova, prezentacija, promocija, korporativnih zabava, kao i za organizacija događaja i zabava po zahtevu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".