Promocija priča Tanje Tucić danas u Radio kafeu

Ciklus susreta sa zanimljivim piscima u Radio kafeu, promovisanja dobrog pisanja i otkrivanja knjiga koje se moraju pročitati - "Čitologija" - otvoriće danas, 11. novembra autorka zbirke izuzetnih priča "Sigurnosti nema ali puno toga drugog ima".
Promocija priča Tanje Tucić danas u Radio kafeu
Foto: 021.rs

Publika će uživo čuti neke od najboljih priča Tatjane Tucić, koje je u formatu ljubavnog vikend romana, objavila pre izvesnog vremena.

Priče će čitati autorka. 

"Sigurnosti nema, ali puno toga drugog ima" - naslov je njene zbirke priča koje otkopčavaju dušu onako kako to rade samo vrhunski pronalazači kompleksnijeg smisla reči. 

Nastale iz radosti i tuge, euforije i depresije, iz samoće i straha - od starenja, smrti, duhovitih situacija iz života, sve priče su, bez izuzetka, mali praznici prefinjenog pisanja.

Tempirana bomba govana, Kolji, i u supu, Voli svoga idiota, Prkos i goruća ljubav, Pidžama, Pred smrt biće nam najlepše, Martina mera života, samo su neke od priča koje će ljubitelje dobrih tema i uzbudljivog pisanja navesti da posegnu za knjigom priča Tatjane Tucić.  Zbirka će moći i da se kupi.

"Čitologija" će početi u 19 časova, Radio kafe se nalazi u Svetozara Miletića 45. Ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".