Koncert Ane Ćurčin večeras u Radio kafeu

Jedna od najvećih zvezda naše kantautorske scene Ana Ćurčin održaće večeras koncert u Novom Sadu posle skoro dve godine, u intimnoj atmosferi Radio kafea (Miletićeva 45).
Koncert Ane Ćurčin večeras u Radio kafeu
Foto: 021 (Youtube screenshot)

Ova Beograđanka aktivno svira od decembra 2012. godine, a publika je mogla da je čuje ne samo kod nas, već i širom Evrope.

Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Retko ko tako duboko zadire u emocije tekstovima, i tako vlada muzikom kao ona.

Ana je u januaru 2016. godine objavila svoj prvi studijski album "Sketches of Belonging", a nedavno, u oktobru 2019. i drugi pod nazivom "Differences". Koncert u Radio kafeu biće zato prilika da posle duže vremena novosadska publika ponovo uživo vidi ovu sjajnu kantautorku.

Njena pesma "Take my hands" vrti se trenutno na najslušanijoj novosadskoj radio-stanici - Radiju 021, ali i na najvećoj platformi za slušanje muzike u SAD - Radio Paradise.

Anu Ćurčin jednostavno ne treba propustiti!

Kapacitet Radio kafea je ograničen, cena karte je 800 dinara.

Vrata kluba se otvaraju u 20h, koncert počinje posle 21h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".