Radari i radovi: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 23. maja na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radari i radovi: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
 
14.50 - Udes u Futogu, na uglu Carice Milice i Kozaračke ulice blokirana traka u smeru ka Bačkoj Palanci.
 
11.28 - Lančani udes preko puta Urgentnog centra na Futoškom putu.
 
11.20 - Radar na parkingu posle Kovilja i pre naplatne rampe auto-puta, smer ka Beogradu.
 
11.00 - Patrola kod Žeželjevog mosta.
 
07.40 - Kontrola kod Doma vojske na Beogradskom keju
 
07.10 - Radar na Mišeluku, u smeru Iriškog venca
 
Obratite pažnju na radove:
 
- Režim saobraćaja izmenjen je u delu Radničke ulice zbog izgradnje vrelovodnog priključaka za objekat na broju 32. Za vreme radova zauzimaće se po potrebi jedna saobraćajna traka uz gorenavedeni objekat za potrebe gradilišne mehanizacije, dok će se saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 17. juna. 
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veternika, na ukrštanjima ulica sa Novosadskim putem, a zbog obnove kolovoza na Novosadskom putu, na deonici od Ulice Nova 1 (Heroji sa Košara) u Veterniku do Mačvanske ulice u Novom Sadu. Do sada je ova izmena važila za smer od Veternika ka Novom Sadu, ali sada to važi za suprotan smer - od Novog Sada ka Veterniku. Ova je na snazi do 3. juna.
 
- U toku je košenje trave na deonici petlja Beška - petlja Novi Banovci, koje će trajati do 30. maja. Radovi se izvode u pokretu i u zoni radova zatvorena je zaustavna saobraćajna traka u dužini do pet kilometara. Radovi su obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
- Radovi se izvode na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja. Zabranjen je saobraćaj na Trgu 1. maja i u Marodićevoj ulici, od Ulice Novosadskog sajma do Ulice sestara Ninković. Rok za završetak posla je 28. jun.
- Režim saobraćaja je izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova. Saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. 
 
Zabranjen je saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebalova iz smera Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta su "slepe".   
 
Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije