Odbojkaši na svečanom prijemu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Predrag Svilar primili su danas u Gradskoj kući odbojkaše, stručni štab i rukovodstvo OK Vojvodina koji su proteklog vikenda, 14. put u istoriji osvojili Kup Srbije.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Predrag Svilar primili su danas u Gradskoj kući odbojkaše, stručni štab i rukovodstvo OK Vojvodina koji su proteklog vikenda, 14. put u istoriji osvojili Kup Srbije.

Vučević je tom prilikom rekao da u ime Grada i lično čestita, pre svega igračima, stručnom štabu, rukovodstvu, ali i navijačima na ostvarenom velikom uspehu. "Veoma mi je drago što je Novi Sad bio domaćin završnog turnira i što je Vojvodina pobedivši večite sportske rivale Crvenu zvezdu i Partizan posle tri godine osvojila Kup Srbije", rekao je Vučević.

On je istakao da želi da se zahvali odbojkašima na uspehu, ali i da ih ohrabri da nastave da se bore, kako bi, kako je rekao, osvojili i šampionsku titulu i dodatno potvrdili status Novog Sada kao grada odbojke. "Siguran sam da će Novosađani i u narednom periodu uživati u igri mladih i kvalitetnih igrača koje vode iskusni profesionalci u stručnom štabu Vojvodine", rekao je Vučević.

U ime OK Vojvodina zahvalio se potpredsednik Skupštine kluba Vladimir Šiška i tom prilikom istakao da pored nespornog kvaliteta uspeh ne bi bio moguć bez razumevanja predstavnika Grada. "Na perspektivu trajnog vrednovanja odbojke u Novom Sadu utiče i činjenica da je OK Vojvodina aktuelni prvak države i u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, što je garant da će i u budućnosti klub ostvarivati značajne rezultate", rekao je Šiška.

Trener odbojkaša Vojvodine Strahinja Kozić zahvalio se Gradu na podršci u organizaciji turnira. "Zadovoljstvo je što smo se Novom Sadu i Novosađanima na pravi način odužili. Uveren sam da ćemo i u narednom periodu, u evropskim takmičenjima, dostojno promovisati naš grad", rekao je Kozić.

Vojvodina je minulog vikenda prvo u polufinalu savladala Crvenu zvezdu (3:1), a potom u finalu istim rezultatom bila bolja od Partizana.
  • Baš

    19.02.2015 13:20
    se
    Baš se vidi da su odbojkaši srećni što su na prijemu kod najgoreg gradonačelnika u istoriji Novog Sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.