Novi Sad dobio Nedelju bezbednosti mladih

Komisija Skupštine Novog Sada usvojila je danas predlog odluke o obeležavanju nedelje bezbednosti mladih.
Komisija Skupštine Novog Sada usvojila je danas predlog odluke o obeležavanju nedelje bezbednosti mladih.

Udruženje građana "Istina-Tamarini zakoni" podnelo je komisiji inicijativu da se prva nedelja aprila obeležava kao nedelja bezbednosti mladih u Novom Sadu, u znak sećanja na žrtve tragedije u diskoteci "Kontrast", kao i na žrtve drugih tragedija koje su zadesile Novi Sad proteklih godina.

Komisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju preporučila je da se već od ove godine prva nedelja aprila meseca obeležava kao nedelja bezbednosti mladih u Novom Sadu nizom aktivnosti koje promovišu značaj bezbednosti mladih.

U požaru u diskoteci "Kontrast" 1. aprila 2012. godine poginuli su Renato Vuković (21), Marina Aničić (25), Tamara Miladinović (25), Milena Dalmacija (26), Zoran Ignjatović (28) i Marko Pavlović (29).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti