"Poliklinika dr Stojačić" otvara se i u Novom Sadu

Građani Novog Sada od sada će imati prilike da svoje zdravlje provere i leče se u novoj "Poliklinici dr Stojačić" koja se nalazi u Ulici Cara Dušana 45.
Građani Novog Sada od sada će imati prilike da svoje zdravlje provere i leče se u novoj "Poliklinici dr Stojačić" koja se nalazi u Ulici Cara Dušana 45.

"Poliklinike dr Stojačić" već dugi niz godina postoje u Apatinu i Somboru, gde su stekle zavidan ugled i poverenje građana, a sada će i Novosađani imati prilike da iskuse usluge precizne dijagnostike i modernog lečenja.

Povodom otvaranja nove ispostave u Novom Sadu, "Poliklinika dr Stojačić" će u petak 15. maja svim sugrađanima omogućiti 50 odsto popusta na sve ultrazvučne preglede u koje spada ultrazvuk stomaka, ultrazvuk vrata, dojki, dopler pregled krvnih sudova vrata, kao i dopler pregled krvnih sudova nogu.

Preglede će vršiti doktorka Slađana Stojačić, specijalista ultrazvuka iz oblasti onkologije.

Počevši od ovog, svakog petka "Poliklinika dr Stojačić" će omogućavati i 50 odsto popusta za sve ultrazvučne preglede koji Novosađanima zatrebaju.

Preglede možete zakazati na broj telefona 021/ 3011-777.

Inače, pored ultrazvuka, u "Poliklinici dr Stojačić" Novosađani imaju mogućnost specijalističkih pregleda dece i odraslih, ehokardiografiju, holter EKG 24h monitoring i holter krvnog pritiska 24h, ehzofagogastroduodenoskopiju, kolonoskopiju, urološki pregled i ultrazvuk, ginekološki pregled i ultrazvuk.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti