Apel Sremcima da ne kradu vodu sa hidranata

Proteklih dana u pojedinim naseljima na sremskoj strani grada zabeleženi su slučajevi krađe vode sa hidranata što može da bude izuzetno opasno, navode iz "Vodovoda".
Proteklih dana u pojedinim naseljima na sremskoj strani grada zabeleženi su slučajevi krađe vode sa hidranata što može da bude izuzetno opasno, navode iz "Vodovoda".

"Neki od neodgovornih sugrađana na taj način izvlače velike količine vode iz sistema što u uslovima ekstremnih vrućina i porasta potrošnje ugrožava rad Pogona za preradu i distribuciju vode, a što može da ugrozi i vodosnabdevanje svih Novosađana", navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Osim toga, krađa vode sa hidrantske mreže je ozbiljan prekršaj i zato što može da napravi probleme u radu vatrogasnih i spasilačkih službi čime se i ljudski životi dovode u opasnost.

Zbog toga JKP "Vodovod i kanalizacija" moli građane da ne kače creva na hidrante i da ne kradu vodu iz mreže.

  • Lacika

    09.07.2015 20:26
    vodu hapa
    Ducan, od čega kupiti vola za Ledince 2015.
  • 08.07.2015 21:51
    Ducan
    nisu Sremci to je Ducan
  • pawlle

    08.07.2015 16:30
    apel sremcima da ne kradu drva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.