FOTO: Ponovo grafiti mržnje u centru Novog Sada

Novi grafiti mržnje osvanuli su danas u ulici Vojvode Bojovića u centu. Fotoreporter 021.rs zabeležio je poruke neprimerenog sadržaja usmerene ka Romima. 
Novi grafiti mržnje osvanuli su danas u ulici Vojvode Bojovića u centru. Fotoreporter 021.rs zabeležio je poruke neprimerenog sadržaja usmerene ka Romima.

Anti-grafiti jedinica "Gradskog zelenila" uklonila je nedavno na Telepu dva grafita mržnje. Poruke su bile ispisane na zidu kuće u ulici Milana Savića, na samom ulazu iz ulice Petefi Šandora.

Pre mesec dana  po prijavi stanara zgrade u ulici Stevana Milovanova 6a, uklonjena su dva grafita mržnje i političkog stava usmerena ka imigrantima.
  • sima

    17.08.2015 07:50
    kao prvo drzava je kriva za slucaj roma askalija ili egipcana il kako se vec zovu sto nije kao u celom zapadu ako ga nadje na ulici da nema sta i gde da prosi uzme i podigne ga u coveka kakav treba biti a ovde mozes biti i na ulici prositi krasti i sve je ok mada ni to nije nista. kako kaze narod kod nas KAD KRADES MALO LOPOV SI AKO KRADES PUNO MINISTAR SI! ima uistini i bogatih i siromasnih samo sto i ti bogati su postali preko noci pa kako zapitajte se sami!
  • 16.08.2015 12:44
    Stop teroru
    I meni je dosta romskog terora. Ko će meni da vrati Bosch akumulator. Policija kaže da su romi,šta dalje govoriti. Zabole me za minuse ko ih voli neka ih vodi kući kao i pse lutalice.
  • građanin

    16.08.2015 09:44
    @anonimus
    Moj pokojni deda bi rekao: Ja te krstim, a ti prdiš. Pa pobogu čoveče dragi, ako je neko dodelio dodatak Romu koji ima mečku i kuču na tri sprata to je opet problem tih koji su samo eto dodelili, a nisu proverili sta ima. Dakle neko ne radi dobro u svojoj kancelariji.

    Ima bezbroj bogatih Roma, sličnog opisa, slažemo se. Ali koliko ih jos ima bez licne karte? Koliko ima ispod svake linije dostojanstva? Imate li pojma koliko je tesko mladom Romu ili Romkinji sa fakultetom da bude primljen na neki posao, cak i ako ima sve kvalifikacije? I na kraju, ako kod nas "belih" ima toliko nejednakosti, pa zamislite koliko ih ima u njihovom svetu. Nije mi jasno kako je uvek lakse mrzeti celu grupu ljudi, nego majmune koji nam svima uzimaju i dusu i novac vec decenijama.... I malo Vam je glupo to mudrijašu, ja samo pokušavam da budem čovek. Niko mi nije napunio glavu, a ponajmanje EU.

    Uživajte u sopstvenoj bedi koju ste opisali, nikad nemojte tražiti odgovornost onih koji su unistili ceo sistem. Samo mrzite Rome (ili neke druge) i sve će doći na svoje mesto. I dobićete dodatak. Malo morgen x2

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti