Za dva dana Novosađani skupili pola tone pomoći za migrante

U toku je akcija prikupljanja humanitarne pomoći za migrante "Svi smo ljudi-budi čovek".
U toku je akcija prikupljanja humanitarne pomoći za migrante "Svi smo ljudi-budi čovek".

Tokom dva dana akcije sakupljeno je više od pola tone konzervirane hrane, sredstava za higijenu, kao i odeća.

Pomoć se može doneti u prostorije firme "GIS" koja se nalazi na drugom spratu Apolo centra, od 9 do 16 časova i u Klub "Svi zajedno" u Ulici Devet Jugovića 3, od 14.30 do 16 sati. Takođe, pomoć se može donetui u kafe "Cager" u Ulici Stevana Musića 14, u koji sugrađani potrepštine mogu doneti od 9 do 22 časa. Takođe, Savez studenata Medicinskog fakulteta započinje prikupljanje humanitarne pomoći svaki dan do 1. septembra u terminu od 10 do 20 časova u holu Medicinskog fakulteta.  Od danas do kraja akcije, pomoć se prikuplja i u kancelariji UG "Pokrenimo opštinu Beočin" u Ulici Cara Dušana bb u pomenutom mestu, od 9 do 11 i od 19 do 21 sat, kao i prostorijama UG "Komšija" u Palmotićevoj ulici bb u Petrovaradinu, gde se pomoć može doneti od 9 do 15 časova.

Pomoć oko transporta može se dobiti na broj telefona 065/201-60-77.

Akciju organizuje Građanski pokret "Svi zajedno", uz pomoć Udruženja građana "Pokrenimo Beočin", Ekološkog pokreta Beočin, beočinskog odbora Saveza ratnih veterana Srbije i Udruženja građana "Komšija" iz Petrovaradina, kao i Klub studenata Građevisnkog fakulteta u Subotici.

Pomoć će se prikupljati do 1. septembra.

  • pcelica

    20.08.2015 14:38
    GDE???
    Do Apolo centra je nezgodno prići autom. U Devet Jugovića 3 je zgrada gde na interfonu ne piše ni ime organizacije, a na Medicinskom fakultetu ne znaju ništa o prikupljanju pomoći. Stvari su i dalje u gepeku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti