Besplatni pregled auto-sedišta kod Master centra

Akcija besplatnog pregleda dečijih auto-sedišta biće održana danas, 17. oktobra, od 12 do 14 časova, na parkingu preko puta Master centra Novosadskog sajma.
Akcija besplatnog pregleda dečijih auto-sedišta biće održana danas, 17. oktobra, od 12 do 14 časova, na parkingu preko puta Master centra Novosadskog sajma.

 

Pregled će obaviti edukovani savetnici za auto-sedišta, a akcija je namenjena svim roditeljima i zainteresovanim građanima koji žele da provere da li sedište odgovara uzrastu njihovog deteta, da li je pravilno namešteno, te da li je dete pravilno vezano tokom vožnje.

Rezultati istraživanja Centra za promociju bezbednosti saobraćaja pokazali su da se više od 90 odsto dečijih sedišta pogrešno koristi, a prema podacima Agencije za bezbodnost saobraćaja, u Srbiji deca češće stradaju kao putnici u vozilu, nego kao pešaci.

  • nsnn

    16.10.2015 21:22
    od 12 do 14 , da nisu ovi iz CG dosli ?
  • pera

    16.10.2015 13:37
    edukovani savetnici za auto-sedišta
    ima li kraja ovom dilentatizmu i kvazi zanimanjima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.