Objavljeni rezultati gradskog konkursa za mlade

Gradska uprava za omladinu objavila je razultate konkursa za finansiranje projekata kojima se ostvaruju ciljevi definisani Lokalnim akcionim planom politike za mlade, u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara.
Gradska uprava za omladinu objavila je razultate konkursa za finansiranje projekata kojima se ostvaruju ciljevi definisani Lokalnim akcionim planom politike za mlade, u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara.

Novac podeljen u 10 kategorija: Obrazovanje mladih, Zapošljavanje mladih, Zdravlje, Kultura i slobodno vreme mladih, Volonterski rad i aktivizam mladih, Bezbednost mladih, Informisanje mladih, Mladi u zaštiti životne sredine i održivom razvoju, Socijalna politika prema mladima i Monitoring i evaluacija.

Najmanje novca - 70.000 dinara dobila je Asocijacija Kulturanova za "Takst fest 2015", a najviše novca dobio je EDIT Centar za projekat Infopolis - Infocentar za mlade. Za praćenje trošenja sredstava dodeljenih ovim konkursom, 800.000 dinara dobio je Centar za omladinski i društveni razvoj "Res Polis". Rezultate konkursa možete da vidite OVDE.

Podsetimo da je ovaj konkurs raspisan još u julu, a rezultati su izašli tek sada. O problematici ovog konkursa možete da čitate u našem tekstu OVDE. (Gorica Nikolin)

  • Mladi

    20.10.2015 21:14
    Ko se aktivno bavi omladinskim sektorom moze da potvrdi da za veci broj organizacija koje su dobile oko 500 hiljada nije cuo.
  • Hmm

    20.10.2015 19:13
    nivo blama iza rezultata konkursa prevazilazi samo tajming
  • 20.10.2015 13:34
    Iza udruženja Res Polis stoji Treća Srbija.Osoba koja je zastupnik je bila na njihovoj listi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.