Festival "Chill&Beer" na Ribljoj pijaci

"Chill and Beer" festival, odnosno "najljuća svirka u gradu u jedinstvenoj pivnici na otvorenom" održaće se danas, 24. oktobra, na Ribljoj pijaci  od 17 časova.

"Chill and Beer" festival, odnosno "najljuća svirka u gradu u jedinstvenoj pivnici na otvorenom" održaće se danas, 24. oktobra, na Ribljoj pijaci  od 17 časova.

Novosađani će imati priliku da na jednom mestu uživaju u nastupu grupe "Love Hunters", ljutoj hrani i Amstel Premium Pilsener pivu po promotivnoj ceni.

Za dobro raspoloženje biće zaduženi i popularni novosadski "Oldtimersi" kao i gosti iznenađenja.

Gastronomski spektakl upriličiće idejni tvorci i organizatori "Balkan Chilli" i "Balkan Ajvar" festivala, koji se održava treću godinu zaredom.

Posetioci će imati priliku da probaju specijalitete od mesa sa brojnim prilozima na bazi ljute paprike, od kojih pojedini imaju zaista unikatan i egzotičan "šmek". Najhrabriji će moći da učestvuju u takmičenju u brzom jedenju ljutih papričica, a za pobednike će biti obezbeđene nagrade.

Ulaz je slobodan.

  • 24.10.2015 18:45
    Vlada
    Izbor bendova jeste dobar ali ljudi.... 7 sati binskog rock programa pod prozorima stanara u sred stambene zone. Da li ste vi normalni?
  • GIGA

    24.10.2015 18:33
    MALTRETIRANJE
    Sest meseci izvodite radove na piajci i Trgu, pravite nesnosnu buku, i sad kad je sve gotovo pravite svirku koje ce trajati do ponoci u stambenoj zoni, pa sta ja da radim imam malu bebicu od mesec dana...Ko to sve plaća, bolje taj novac da poklonite nekom ko nema da jede, nego sto maltretirate sa bukom stanare, ovo je za strasno, sama sebe ne cujem od buke a prozori vibriraju.Ma ovo je pokusaj od grada!
  • Ugao Riblje

    24.10.2015 14:47
    Bravo, majstori
    Tek je tonska proba i Festival još nije počeo, a u stanu mi je 85 dB i zidovi se tresu.
    Maltretirani mesecima bučnim građevinskim mašinama zbog "rekonstrukcije" Trga mislite navikli smo.
    Ovo je grad koji mrzi sopstvene građane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.