Još danas promocija Dino parka

Promocija Dino parka koja je započela 14. novembra u Dunavskom parku trajaće još danas u 19 časova.

Promocija Dino parka koja je započela 14. novembra u Dunavskom parku trajaće još danas u 19 časova.

Tokom vikenda, dinosauruse i zabavni program posetilo je više hiljada mališana. Juče i danas akcenat je stavljen na edukativni deo promocije uz podršku Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode i šefa Odseka za prirodnjačku zbirku Darka Timotića.

Tokom jučerašnjeg prepodneva, mališani iz brojnih novosadskih vrtića i đaci devet osnovnih škola imali su priliku da saznaju mnogo podataka o dinosaurusima i uopšte životu na Zemlji do pre 65 miliona godina, kada su ove životinje izumrle.

I danas, 17. novembra do 12 časova posetioci Dunavskog parka će moći da prisustvuju zanimljivim predavanjima dipl. inženjera geologije za paleontologiju Darka Timotića, dok će sama postavka trajati do 19 sati.

Podsećamo da je otvaranje Dino parka planirano za početak marta naredne godine na površini od 1,7 hektara između otvorenog bazena na Spensu i Bulevara cara Lazara. Osim 21 replike dinosaurusa u prirodnoj veličini, od kojih će biti 15 pokretnih, edukativno-zabavni sadržaj parka obogatiće muzej dinosaurusa, suvenirnica, adrenalin park, površina za iskopavanje fosila, ugostiteljski objekti, mini Zoo vrt, bioskop, pozornice, saletla itd.

  • mlada vojođanka

    17.11.2015 10:10
    Joooooj...ne paziš na času
    "Anonimus - Božeeee"...kaže se VAZDUPLOHOV! - sedi dole jedan!
  • Ex Chapman

    17.11.2015 08:30
    Sramota
    nakon tolikog najavljivanja pojaviti se sa onim igračkama je više nego sramotno. a onaj sunđerasti kostim T Rexa se stalno otkopčavao pa je sve vreme pretila opasnost da se "lutkar" koji se nalazio u njemu, i koji i inače nije ništa mogao da vidi pa su ga vodile dve "koleginice" saplete i padne na prestravljenu dečicu. ako je to ono što su pripremili za "dino park" to će biti samo još jedno ruglo Novog Sada i spomenik gluposti i korumpiranosti "graskih otaca".
  • Moje

    16.11.2015 19:40
    lepo
    Srećom, Novi Sad je dobio dino-park, jer mu je baš to nedostajalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti