Norveški premium omega-3 proizvodi

Od ranog uzrasta znamo da je raznovrsna ishrana najbolja za naše zdravlje.
Rečna ili morska, riba se retko nalazi na trpezi većine porodica na Balkanu, uprkos tome što znamo da je riba izuzetno dobra za naše zdravlje. 
 
Ali pitanje je da li većina ljudi uopšte zna zbog čega je dobro jesti ribu? 
 
Zbog čega?
 
Riba je najbolji izvor omega-3 masnih kiselina, esencijalnih kiselina koje grade svaku ćeliju našeg tela, održavaju zdravlje velikog broja naših organa, regulišu masnoću u krvi, pritisak, gustinu kostiju, jačinu i zdravlje zuba, kose, noktiju, jačaju funkciju vida, potpomažu zdravu trudnoću, ali i utiču na psihofizičke performanse. Drugim rečima, bez omega-3 masnih kiselina, zdrav život bi bio nemoguć.
 
Neke od vrsta riba koje su najbogatije omega-3 masnim kiselinama su losos, tuna, haringa, pastrmka, sardine i šampion u sadržini ovih esencijalnih kiselina, skuša. Činjenica da su omega-3 masne kiseline esencijalne znači da ne mogu da se sintetišu u našem telu, već moraju da budu unete u organizam putem balansirane i zdrave ishrane. Da li to znači da je bez ribe nemoguće zamisliti zdrav život? Ne.
 
U današnje vreme postoje visokokvalitetni izvori omega-3 masnih kiselina u vidu dodataka ishrani, a najveći benefit ovakvih proizvoda je zdravlje.
 
Za najbolji način unosa omega-3 masnih kiselina pobrinula se kompanija "Norway House" sa svojim premium omega-3 proizvodima, direktno iz Norveške, sa garancijom kvaliteta i porekla. Reč je o dodacima ishrani namenjenim kako celoj porodici, tako i direktno prilagođenim ženama, deci i aktivnom stanovništvu.
 
Norveško omega-3 ulje sa ukusom limuna proizvedeno je od jetre divljeg norveškog artičkog bakalara i izuzetno je lako za upotrebu. Sadrži omega-3 masne kiseline DHA i EPA, prirodne vitamine A, D, kao i vitamin E, a preporučuje se deci tokom rasta i razvoja, kao i trudnicama i dojiljama. Veliki broj istraživanja je pokazao da omega-3 masne kiseline snižavaju nivo lošeg holesterola (LDL), kao i ukupnog holesterola, regulišu metabolizam lipoproteina, povoljno utiču na krvni pritisak i aritmiju. Takođe, imaju blagotvorno delovanje na gastrointestinalni, muskulatorni i imunološki sistem.
 
Prijatan ukus limuna naročito osvežava, uz sve navedene i druge benefite ovog norveškog ribljeg ulja.
 
Pakovanje od 500 ml je dovoljno za dve osobe za period od tri meseca, koje se neotvoreno čuva na sobnoj temperaturi, a po otvaranju u frižideru.
 
Norveške omega-3 kapsule za žene vrlo je popularan proizvod, a razlozi su i više nego jasni. Ove premium kapusle utiču pozitivno na zdravlje, endokrini sistem i imunitet. Sadrže folnu kiselinu, ulje žutog noćurka i veoma delotvornu namirnicu - kakao, a pokazale su se odličnim u ublažavanju menstrualnih simptoma i menopauze.
 
Nije potrebno naglašavati koliko jak uticaj imaju na zdravlje kostiju, povećanjem njihove gustine, a prirodno deluju i na poboljšanje stanja kože i kose. Naime, omega-3 masne kiseline igraju i ulogu u prevenciji i usporavanju starenja jer utiču na blokiranje štetnih UVA i UVB zraka. Takođe sprečavaju i umanjuju upale na koži, a koje su često odgovorne za manjak kolagena. 
 
Za mališane, "Norway House" je formulisao ukusne premium kapsulice sa prijatnim ukusom voća. One sadrže omega-3 masne kiseline DHA i EPA, kao i vitamine D i E. Preporučuju se deci tokom rasta i razvoja i to naročito iznad tri godine starosti. Norveške omega-3 kapsule za decu predstavljaju i važan dodatak ishrani, a doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma mališana. Studije su pokazale povećanje koncentracije i sposobnosti učenja kod dece koja su koristila ove esencijalne masne kiseline.
 
Dnevna doza je jedna omega-3 bombonica uz obrok, dva puta na dan. 
 
Konačno, norveške omega-3 kapsule namenjene svima prava su "vitaminska bomba" i izvor esencijalnih masnih kiselina. Ove kapsulice su visoko koncentrovane i dokazano efikasne u očuvanju zdravog nervnog sistema i imuniteta tokom cele godine. Namenjene su svima, a uzima se jedna kapsula dnevno uz obrok. Naročito će biti značajne aktivnim ljudima, uzimajući u obzir činjenicu da, kako je već rečeno, povećavaju ukupne fizičke i psihičke performanse kod sportista.
 
Detaljnije o svim pomenutim proizvodima i načinu na koji možete da nabavite svoju neophodnu dozu pronađite OVDE.
 
Norveške visokokvalitetne premium omega-3 proizvode, čiji je ekskluzivni uvoznik i distributer "Norway House d.o.o.", možete pronaći u potpuno opremljenom OMEGA-3 NORWAY Shop-u u Pariskom magazinu, u centru Novog Sada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.