Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada još u prekidu, normalizacija oko podneva

Još nije uspostavljen železnički saobraćaj na deonici pruge između Karlovačkih Vinograda i Čortanovaca, gde je juče došlo do prekida zbog odrona i klizišta.
Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada još u prekidu, normalizacija oko podneva
Foto: 021
Deonicа pruge između stаnicа Kаrlovаčki Vinogrаdi i Čortаnovci, nа međunаrodnoj železničkoj mаgistrаli Beogrаd-Novi Sаd, zаtvorenа je zа sаobrаćаj juče u 17:35 zbog klizišta i odrona na toj deonici.
 
Zbog prekidа, međunаrodni voz iz Bečа i Budimpešte zа Beogrаd sinoć je saobraćao sаmo do Novog Sаdа, a odаtle je orgаnizovan prevoz putnikа, navodi se u saopšptenju "Infrastrukture železnice Srbije". Takođe, voz Šidа za Novi Sad sinoć je došao sаmo do Čortаnovаcа i nije sаobrаćаo do Novog Sаdа, dok je voz koji je iz Novog Sаdа trebаlo dа krene zа Šid pošao iz železničke stаnice Čortаnovci, а nije sаobrаćаo između Čortаnovаcа i Novog Sаdа. Voz koji je iz Beogrаdа kretao zа Suboticu u 19:53 časova, sinoć je mogao dа sаobrаćа sаmo do Čortаnovаcа.
 
Ekipe infrastrukture železnice su na terenu od sinoć i očekuje se da danas u podne budu otklonjeni problemi, rekao je za RTS portparol "Železnica Srbije" Nenad Stanisavljević.
 
Prema njegovim rečima, odron i klizište su sanirani, a u toku je podešavanje koloseka, nakon čega će saobraćaj biti pušten.
  • Lud,zbunjen, NEnorma

    10.12.2018 09:58
    Juce ujutro je odjednom osvanuo novi raspored voznje a vecina putnika je doslo naravno po starom. Voz koji dolazi u Cortanovce po novom rasporedu u 18:27 je dosao,stao i primio putnike ali su masinovodje izasle na kafu uz obrazlozenje da cekamo drugi voz da bi presli u njega. Posle par minuta nekoliko nas je izaslo da vidimo u cemu je problem. Uglavnom da skratim pricu nekome je receno da drugi voz dolazi za sat a nekome za pola sata a meni kada sam pitala rekli su da je odron i da rade na tome pa ako poprave procicemo ako ne nazad za Indjiju! Kazu ko zna kada ce popraviti. Ja sam naravno otisla i slucajno uhvatila autobus u centru Cortanovaca i ko zna koliko je voz stajao dole jer znam da prosao kroz tunel nije ni danas. Sramota za zeleznicu i Srbiju! Informacije ne postoje za putnike a i vecina blagajnih ne radi vikendom pa kad se pozove za info moras zvati ili NS iliBG pa ako se jave mozda saznas nesto.
  • Bulevarac

    10.12.2018 09:40
    Evo rešenja
    U svetlu dosadašnjih događaja ja predlažem da se napravi novo javno preduzeće pod imenom Brzi odroni Srbije...to je ono u čemu smo najuspešniji, a i možeš rođaka/partijskog poslušnika zaposliti.
  • /

    10.12.2018 09:40
    /
    botovi, jel to ona relacija na kojoj se ne putuje 4 sata od nsa do bga?

    eto vidite da putovanje na toj relaciji traje i duze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti