Noćni maraton uz obalu Dunava

Noćni maraton, drugi po redu, održaće se večeras.
Noćni maraton, drugi po redu, održaće se 25. juna.

Ono što ovaj maraton čini posebnim jeste vreme njegovog održavanja koje je, kao što i sam naziv maratona kaže, u noćnim časovima. Dodatna lepota 2. Noćnog maratona je u stazi koja celom svojom dužinom vodi pored Dunava, renoviranim novosadskim kejom. Otvaranje maratona je zakazano za 20 sati na bini postavljenoj u Univerzitetskom parku na uglu Bulevara Cara Lazara i Sunčanog keja.

Start glavne maratonske i polumaratonske trke je predviđen u 22 sati, a start minimaratona je u 20.30 sati. Manifestacija će biti praćena kulturno - muzičkim programom uz promociju sportova iz drugih novosadskih klubova.

Više informacija na http://arkfruskagora.org.rs/nocni-ns-maraton/ .

  • ns

    26.06.2011 04:48
    javite kako je prošlo!?
  • Tanja

    20.06.2011 22:53
    trcanje je jos uvek u modi
    Kao i na proslogodisnjem nocnom maratonu, Somborci ce i ove godine biti prisutni :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti