Šta donosi sreda u Novom Sadu: Lep i sunčan dan, što da ne zaplešete?

Sreda je solidan dan za većinu nas. Vikend se nazire, najgore je prošlo (niko ne voli ponedeljak i utorak, zar ne?), a imamo čemu da se radujemo.
Šta donosi sreda u Novom Sadu: Lep i sunčan dan, što da ne zaplešete?
Foto: 021.rs
Kao i obično, možete da se oslonite na nas da vas pripremimo za ovaj letnji, septembarski dan. Naši dometi nisu beskonačni, ali trudimo se.
 
Vreme
 
Pripremite se za prijatnih 14 stepeni Celzijusa i jutro koje obećava sunčan dan. Obucite se lagano jer će vrlo brzo temperatura "skočiti" na neprijatna 32 stepena, kažu meteorolozi. Oblaci nisu ni u najavi (možemo da ih očekujemo od četvrtka pa do kraja nedelje). UV indeks će sutra biti umeren, a ako želite da zaštitite kožu, nanesite što viši zaštitni faktor - evo i zašto.
 
Dobro je znati i...
 
Ako ste u Kovilju, sutra od 08.30 do 11h nećete imati struju. U sličnoj situaciji biće i stanari dela Adica, Salajčani, deo Novog naselja, Sajmišta, Starog grada... Izdržaćemo nekako.
 
U saobraćaju budite oprezni jer su u toku radovi u Stevana Musića. Od broja 16 do broja 20 ove ulice ne može da se vozi u oba smera, a ulica je "slepa" iz smera Radničke prema Bulevaru cara Lazara. U ovoj ulici ne možete ni da se parkirate.
 
Od srede se menja saobraćaj u Đurđa Brankovića 2 budući da počinju radovi, te će jedna traka biti zatvorena. Tako će biti do 22. oktobra.
 
Detaljnije o saobraćajnoj situaciji, ali i o svim havarijama (znamo da ih uvek bude) saznaćete i ukoliko od ujutru budete pratili Radio 021 na 92,2 MHz. Startujemo u tačno sedam sati i donosimo sveže vesti. 
 
Gde ići?
 
Sreda u Novom Sadu rezervisana je za "Kviz na slovo" u Radio kafeu (Miletićeva 45). Dobro društvo, dobre nagrade i dobra lokacija. Kviz počinje u 19:30 časova, a ako ste zainteresovani za učešće, treba najpre da se prijavite.
 
Opera Srpskog narodnog pozorišta u sredu otvara sezonu i to izvođenjem Verdijeve opere "Aida" ne Petrovaradinskoj tvrđavi, pod vedrim nebom. Budite tamo u 19.30, ali prethodno pazarite ulaznicu.
 
Ukoliko ste za neku izložbu, u "Šok zadruzi" u možete da pogledate zanimljivu izložbu "Živi smo!" Šejme Fere i Saše Stojanovića.
 
Ako biste radije zaplesali, posetite predstavu u okviru festivala "Tanz Platz" u Fabrici od 20h i nećete zažaliti. Možete i da naučite sambu i posetite klub "Sambansa" na Đavi od 20h - nikakvo prethodno iskustvo neće vam biti potrebno.
 
Ljubitelji književnosti svakako će se zainteresovati za "Književni klabing" u Crnoj kući, a početak je od 18 časova.
 
Ukoliko ste propustili
 
 
 
  • Očigledno

    15.09.2021 08:25
    Nije samo to
    Ne znaš ni da pišeš.
  • /

    14.09.2021 22:41
    /
    ali ja neznam da plešem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti