FOTO: Nenad Čanak se javio iz Ukrajine, napisao gde je tačno i šta se dešava

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak javio se preko svog Tviter naloga iz Ukrajine, u koju je otišao prošlog četvrtka.
FOTO: Nenad Čanak se javio iz Ukrajine, napisao gde je tačno i šta se dešava
Foto: 021.rs
Čanak je objavio fotografiju table na ulazu u Harkov i uz to napisao:
"Kharkiv, grad veličine Beograda. 40 km od ruske granice. 70% stanovnika se (privremeno) iselilo. Radnje zatvorene. Svakodnevna raketiranja."
 
Kako je ranije rekao, a preneo Danas, namera Čanka je da se iz prve ruke uveri u to kakva je stvarno situacija u toj zemlji.
 
Prva Čankova destinacija biće Kijev, a plan mu je da poseti i ratom zahvaćena područja, da razgovara sa ljudima i lično se uveri šta se tamo stvarno događa, a ne da se sa stvarnim stanjem upoznaje iz medija.
 
Kako je još rečeno, on je u Ukrajinu otputovao sa najbližim saradnicima, a nije još poznato koliko planira da ostane u toj ratom zahvaćenoj zemlji.

Komentari 119

  • Trostav

    17.06.2022 21:06
    Zna se da ukrajinska vojska bombarduje naselja u Donjecku i Lugansku. Zašto to čine ako su tamo Ukrajinci?
  • Šefik

    16.06.2022 20:54
    Teško Ukrajincima kada on brine o njima. Tako je brinuo i o Vojvodini pa je više nema (osim formalno).
  • Andrej

    16.06.2022 18:42
    Ajd u Lisicjansk ako si faca
    A sto ne ode malo i do Severodonjecka ili do Lisicjanska? Tu bi mogao bolje da se uveri... lako se slikati na juznom ulazu u Harkov gde ruske granate uglavnom ne dobacuju... a i nemaju tu na toj ledini sta da gadjaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti