Đačko igralište dobilo novu atletsku stazu

Radovi na rekonstrukciji atletske staze na Đačkom igralištu, koje je sa 39 miliona dinara finansirala Pokrajinska vlada, završeni su danas, u ugovorenom roku.
Đačko igralište dobilo novu atletsku stazu
Foto: Pixabay (ilustracija)

Na atletskoj stazi postavljena je podloga od tartana.

Na taj način stvoreni su kvalitetniji uslovi za bavljenje sportom, kao i za realizaciju nastave i takmičenja.

Atletska staza je ukupne površine 5.699 kvadratih metara i ima četiri trake za trčanje.
 
"Pokrajinska vlada finansiraće i rekonstrukciju travnjaka na fudbalskom terenu Đačkog igrališta", najavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.
  • Djany

    06.08.2022 20:52
    Hvala ti
    Hvala ti Igore sto mislis na nas sa Limana - sto nam ne farbas zgrade u boje zastave i sto se ne bavis nasim letovanjem u Istri. Djacko je pun pogodak za rekreativce ali i za sportiste bez da im vajni "strucnjaci" zavlace ruku u dzep. Uci Milose!
  • Milmar

    06.08.2022 12:18
    Pa nije
    Salajka,Sajmiste ,Klisa - Liman ! Njima sve treba i njima sve dadose, a ko ce rekonstruisati atletsku stazu (nema tartan),rukometni teren obrastao u travi visine 1 ,5 metar pocela trava iz asfalta da izbija,pre ce trebati kositi...ograda , tribina sve je zrelo za rusenje....ali nije Klisa Liman, da li Vas je Liman svojim glasovima odrzao na vlasti ili su tamo neki Klisani i slicni ? Sramota
  • Salajčan

    05.08.2022 21:46
    ?
    A šta je sa Slavijom koju niko ne spominje,a za par godina će klub napuniti sto godina od osnivanja,a zaboravljen od gotovo svih sem par entuzijasta koji se svaki dan bore sa velikim finansijskim problemima i uspeli su i da se popnu u rang veći ( vojvođansku ligu). To je tužno da takav jedan klub sa velikom tradicijom svi zaborave i grad i pokrajina i FSS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti