Donald Božić novi v.d. direktor "Čistoće"

Novi v.d. direktora "Čistoće" je Donald Božić, saznaje 021.rs.
On preuzima ovu funkciju, nakon što je direktor tog preduzeća Vladimir Zelenović podneo ostavku.
Donald Božić je rođen 1977. godine u Novom Sadu.
Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, dok je master informatičar postao nakon studiranja na Visokoj školi akademskih studija "Dositej" u Beogradu. 
 
Božić je od 2002. godine zaposlen u "Čistoći" i ima bogato iskustvo u tom preduzeću.
 
Najpre je radio kao poslovođa, potom kao rukovodilac službe za iznošenje smeća, pa kao pomoćnik direktora za tehničke poslove.
 
Od 2005. do 2013. godine je bio član Upravnog odbora "Čistoće", a od prošle godine je šef odseka održavanja u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.
 
Od 2017. do 2022. godine je bio izvršni direktor za tehničke poslove u "Čistoći".
 
Božić je i predsednik Saveta MZ Sremska Kamenica.
Podsetimo, Vladimir Zelenović podneo je ostavku na mesto direktora "Čistoće" posle 11 godina, nakon razlaza Srpske napredne stranke i Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS).
 
Ovo je direktna posledica razlaza SNS i POKS, zbog neslaganja u vezi sa politikom prema Kosovu.
 
Sednica Skupštine grada održaće se u petak, 10. februara. Na dnevnom redu će biti i ostavke članova POKS-a na pojedine funkcije, između ostalog i direktora "Čistoće".

Komentari 116

  • Sladjana

    20.02.2023 08:01
    @markes
    Nije u redu to sto smatrate da Cajnicka ulica nije imala potrebu za asfaltom. Naša deca su išla blatom do kolena. Lično sam išla kod Božića na razgovor i bila sa putarima kad su radili. Išli su i u slepi deo ali je PRIVATNO vlasništvo taj produžetak Pudarske i to oni ne mogu da urade. Porez placamo i mi kao i svi drugi.
  • Синдикалац

    14.02.2023 10:38
    Тресла се гора родио се миш
    Како је кренуло остадоше исти
  • Oteto - prokleto

    13.02.2023 18:12
    JKP Čistoća je organizacija koja se finansira otimačinom, putem računa za odnošenje smeća i za one grupe preduzetnika, koji inače ne proizvode nikakav otpad tokom vršenja svoje delatnosti. Dakle, račun za nepostojeću uslugu koja je silom nametnuta građanima, koji svakako plaćaju već jedan račun za domaćinstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti