Marko Bosanac demantuje da je napao članove POKS-a

Advokat Marka Bosanca poslao je portalu 021.rs demanti u vezi sa tvrdnjama Pokreta obnove Kraljevine Srbije da je njegov klijent predvodio grupu mladića koja je jutros napala člana ovog pokreta.
Marko Bosanac demantuje da je napao članove POKS-a
Foto: 021.rs

Podsetimo, POKS je jutros saopštio da je njihovog člana koji je sa nadvožnjaka hteo da skine transparent sa porukom "Jelić i Popić lopovi" napala grupa koju je predvodio tzv. Boske.

"Ističemo da je u javnost plasirana neistinita informacija da je Marko Bosanac bio učesnik ovog događaja. Naime, isti ne samo da nije bio prisutan na mestu kritičnog događaja nego on ni nema informaciju da se taj događaj desio, kao i ko su učesnici istoga. Zbog ovakvog lažnog i zlonamernog informisanja javnosti o našem klijentu biće pokrenuti adekvatni postupci protiv lica koja su ovakve informacije plasirale u javnost", stoji u demantiju.

Iz POKS-a tvrde da su grupe koje su kačile transparente bile predvođene "mladim kontroverznim biznismenom koji privilegovano dobija najatraktivnije poslove u gradu i državi, Markom Bosance Bosketom", te da su time nacrtali metu na glavi Vladimiru Jeliću.
 
Inače, transparenti po Novom Sadu pojavili su se dan nakon što je 120 aktivista POKS-a prešlo u gradski odbor SNS-a.
  • No name

    18.03.2023 23:33
    Sramota sta se radi kao da smo u devedesetim. Gde je komunalna policija da kaznjava i uklanja transparente sa mostova i sa tvrdjave. Kao i zaustavljanje autobusa koji idu na miting od strane policije. Toliko su providni da ih nije sramota. Represija na sve koji nisu za SNS.
  • Марко

    18.03.2023 03:32
    Није могуће
    Замисли, Јелић и Попић лопови?
    Па то је немогуће?
    А тек колико су промућурни они који су то тек сад уклавирили!
  • Ivan

    17.03.2023 21:56
    .
    Nije bio tu ni kad su se škrabali asfalti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti