SBB i dalje sabotira Kanal 9

Televizija Kanal 9 saopštila je da je kablovska mreža SBB odbila da postupi po nalogu sudskog izvršitelja i distribuira program te televizije na kanalu koji nesmetano može da se prati.

Televizija Kanal 9 saopštila je da je kablovska mreža SBB odbila da postupi po nalogu sudskog izvršitelja i distribuira program te televizije na kanalu koji nesmetano može da se prati.

SBB je 5. jula bez najave i pismenog obrazloženja uskratio distribucija Kanalu 9, ali je Privredni sud pre tri nedelje obavezao ovog distributera da nastavi sa prenošenjem. Nakon toga je SBB nastavio da emituje Kanal 9, ali na kanalu koji se koristi za radijski program i koji ne primaju svi korisnici.

"Ukoliko u vrlo kratkom roku SBB ne postupi u potpunosti po nalogu sudskog izvršitelja , on ima pravo da, uz pratnju policije, sam sprovede privremenu meru", naveo je Kanal 9.

  • dole monpolisti!

    10.11.2011 19:57
    Pa, dobro, sad ukinuše i B92 INFO!!!!
  • Milan II & Anonimus

    09.11.2011 07:11
    KRATKO PAMĆENJE
    Anonimusi i ostlai negativci su sigurno zaboravili da je KANAL 9 bio jedna od retkih televizija koja nas je izveštavala i u vreme bombardovanja Srbije.
  • domaći

    09.11.2011 00:03
    kanal 9
    taj SBB se baš ponaša kako hoće! došao u našu srbiju, vezuje nas ugovorima da godinama ne smemo da izaberemo nikoga drugog, a ne poštuju ni zakone u našoj zemlji!!! neka idu odakle su i došli, pa neka se tamo tako ponašaju! sramota! neka budu hrabri ljudi iz kanala 9 i neka se izbore za svoja i naša prava! ja sam na strani naše televizije kanal 9!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.