Tronedeljni program za doček Nove godine

Grad planira da organizuje tronedeljni program za doček 2012. godine. Manifestacija će, kako je najavljeno, obuhvatiti period od 24. decembra do 7. januara.
Grad planira da organizuje tronedeljni program za doček 2012. godine.

Manifestacija će, kako je najavljeno, obuhvatiti period od 24. decembra do 7. januara, a praznična dešavanja biće organizovana u centru grada.

Sam doček tradicionalno se priprema na Trgu slobode i zasad je poznato da će, zbog mera štednje, i ovog puta izostati velika muzička imena. U Kulturnom centru grada, koji je organizator novogodišnjeg programa, navode da će spisak izvođača biti poznat za nekoliko nedelja, kada se potpišu svi ugovori, piše "Blic".

Budžet Grada za proslavu ni ove godine ne premašuje 20 miliona dinara, a gradonačelnik Igor Pavličić očekuje da će deo tih sredstava biti utrošen u humanitarne svrhe.

  • katarina

    11.11.2011 08:42
    trlababa frajle
    Pazi, ako ovaj dogadjaj prodje bez `cuvenih` Frajli...??!!...pa, to ce biti prosto neverovatno za N.S. Brate, ispromovisao ih je kao nikog pre! Gde god je asov zab`o, eto ti `kulturno-umetnickog` programa ili ti, za promenu - fucking Frajle. Kakav jadnicak!
  • pakito

    11.11.2011 08:21
    glup, gluplji, najgluplji
    Dajte tih 20 miliona za otvaranje 100 novih malih firmi ili ih dajete najiromasnijim porodicama da podele. Kakve bre svirke, dovedite 1 bend da drnda za 31.12. celu noc za 1000 eur i to je to. I tako se sve svodi na isto.
  • po gregorijanskom kalendaru

    11.11.2011 08:06
    ili po julijanskom kalendaru?
    hahahahahahaaaaa! hahahahaha!!! 3 nedelje od 24.12. do 07.01 ???!!! sve i da počnu da računaju po gregorijanskom kalendaru, pa se prešaltaju na julijanski, opet su loše smatematisali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.