Miličić organizuje koncert za obolele mališane

Proslavljeni novosadski košarkaš Darko Miličić iskoristiće period lokauta u NBA ligi da se ponovo posveti humanitarnim aktivnostima.
Proslavljeni novosadski košarkaš Darko Miličić iskoristiće period lokauta u NBA ligi da se ponovo posveti humanitarnim aktivnostima.

Centar Minesote organizovaće 27. novembra koncert na Spensu, a sav prihod od manifestacije biće namenjen deci oboleloj od retke i teške Batenove bolesti. Na koncertu će nastupiti nekoliko "Zvezda Granda", a svoje prisustvo potvrdili su i "Garavi sokak", trubači iz benda "Balkanika" i "Frajle", piše Blic.

Prema Miličićevim rečima, za terapiju mališana obolelih od Batenove bolesti treba veoma mnogo novca i u situaciji su da im konstantno treba još, jer je lečenje skupo i dugotrajno. Miličić kaže da su izvođači koji su pristali da sviraju na njegovom koncertu veliki humanisti, ali da je bio veliki broj onih koji su odbili da sviraju za teško bolesnu decu.

  • Andrija Šrek

    16.11.2011 10:53
    @Ljudi
    Pa bušmansko pleme bi BAŠ bilo interesantno čuti, ali "Zvezde Granda", hmmm...
  • Балакаха

    16.11.2011 07:54
    @Dule
    Дарко Миличић је човек великог срца, и добра душа. То није једном показао. Стога није лепо оспоравати ни на који начин његову жељу да још једном помогне тешко болесној деци.
  • Ljudi

    16.11.2011 07:42
    ....
    Svaka ti čast mladiću.Čovek je prodao svoj šampionski prsten kako bi pomogao klincima. To je stvar za koju svaki sportista živi. To je ono što mu ostaje nakon karijere.
    Da si doveo i bušmansko pleme da igra oko vatre za mene si veliki čovek.A ono za Dudu mislim da mu je velika škola. Pa koliko vas se posvađalo na nekom sport ?????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti