Ukradeni oluci sa Arhiva i Muzeja

Sa Istorijskog arhiva i Muzeja grada ukradeni su oluci.

Sa Istorijskog arhiva i Muzeja grada ukradeni su oluci.

U Muzeju kažu da su lopovi najpre skinuli bakarne oluke, a ubrzo su nestali i pocinkovani, koji su trebali da zamene ukradene. Umesto oluka, trenutno Arhiv i Muzej imaju postavljene kanalizacione cevi, što nije adekvatna zamena s obzirom na to da su direktno ugrožene postavke koje se trenuto ovde nalaze, prenosi "Dnevnik".

Na snimku kamere ove ustanove, vide se tri osobe koje lome oluke i odnose ih, ali zbog lošeg kvaliteta snimka nije moguće odrediti kako tačno izgledaju.

  • ddd

    03.01.2012 08:43
    ne verujem
    Ne verujem da je loš kvalitet snimka. Uostalom čemu onda video nadzor ako je stalno "loš kvalitet snimka". A zar ove ustanove nemalu noćne čuvare, jel i njima liš kvalitet sluha i vida kada nisu primetili krađe.
  • Čudno?!

    02.01.2012 10:31
    Ukrali i 200 m zida na Tvrđavi, pa?
    Nestalo je i 200 m zida na Tvrđavi kad je direktno bio ugrožen svaki posetilac ... i niko nije video počinioce...kao da su bombone i buba-mare trpali u džepove a ne cigle...

  • Yo Yoplet

    31.12.2011 20:39
    "Na snimku kamere ove ustanove, vide se tri osobe koje lome oluke i odnose ih"

    Nadam se da cemo jednog dana gledati snimak kako panduri lome ovu trojicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti