Sličnim tablama taksisti varaju mušterije

Kako bi namamili što više mušterija, samostalni taksisti na železničkoj i autobuskoj stanici koriste table već postojećih udruženja ili onih koja su se nedavno ugasila.
Kako bi namamili što više mušterija, samostalni taksisti na železničkoj i autobuskoj stanici koriste table već postojećih udruženja ili onih koja su se nedavno ugasila, a vožnju naplaćuju višestruko skuplje u odnosu na taksiste iz taksi udruženja.

Na gradskim ulicama se pored taksi vozila s nešto izmenjenom tablom, na kojoj piše "Delta" i "Super", mogu videti i vozila s oznakom "Belta", a može vam se desiti i da uđete u "Vojvodina taksi", iako ste želeli da se vozite "Vojvođanima", kaže predsednik tog taksi udruženja, Radoslav Krstić. On za "Blic" objašnjava da su žrtve najčešće mušterije koje nisu iz Novog Sada, a da su cene prevoza minimum tri puta više.

Iz saobraćajne inspekcije upozoravaju građane da više pažnje obrate u kakva vozila sedaju, jer registrovani samostalni taksisti imaju pravo da cenu vožnje sami određuju.

  • debilko

    31.12.2014 19:12
    magarica
    31. decembar 2014. u 13 h sedam u neki belta taxi na buskoj stanici. Ok, smrducka mi cela stvar u startu, nikad čula za njih, ali hrabro jezdimo ka Satelitu. Ispred kuće lik mrtav ladan reče 840 din!!! Oću sebi dupe da pojedem što sam mu uredno platila i rekla da je lopina, žao mi samo što ga nisam pljunula i izašla iz kola. Inače kad sam pitala zašto toliko, kaže bolid novogodišnja tarifa. Uši mi magareće na sve strane.
  • Mimi

    01.07.2014 19:24
    Razočarana...
    Danas sam se vozila sa Belta taxiem.Platila sam za 5,6 km 1030 dinara.Vozač je bio nekulturan,arogantan,ciničan.Ne mogu da verujem kako su ljudi kreteni.Ja sam naučila lekciju,ali on će iz dana u dan tako zeznuti par ljudi.Lepo zarađuje i nikom ništa.U kakvoj državi mi živimo...
  • belta taxi

    02.01.2014 15:03
    belta
    nikako ne ulazite u belta taksi u novom sadu jer su veliki prevaranti. voznju koju biste platili oko 200din u novom sadu, ovaj taski naplacuje oko 1000 din, pri tom ako nemate te pare zakljuca vozilo i ne pusta vas. https://www.facebook.com/slavko.antonic.56?fref=ts

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti