SSP: Novosađani sami očitavaju strujomere, a EPS ih "nagrađuje" astronomskim računima

Stranka slobode i pravde saopštila je da je veliki broj Novosađana primoran da sam očitava svoje strujomere.
SSP: Novosađani sami očitavaju strujomere, a EPS ih "nagrađuje" astronomskim računima
Foto: 021.rs

Očitavaju sami, kažu u SSP, uprkos tome što je EPS debelo platio firmu "Montop" u vlasništvu Marka Bosanca Bosketa, jednog od bliskih saradnika Miloša Vučevića. 

"I ne samo to! EPS ih povremeno počasti 'astronomskim' računima za struju koju nisu potrošili. Brojila se ne očitavaju redovno, već posle dva ili tri meseca, a ta potrošnja se onda obračunava kao mesečna. Razlog što su računi astronomski je taj što dva ili tri puta uvećan broj utrošenih kilovata još dodatno ulazi i u crvenu zonu. Posle reklamacije, građani se upućuju da sami očitaju brojilo, te ponovo stanu u red i čekaju, kako bi im se ta potrošnja razdelila na prosečnu mesečnu", navode u SSP.

Oni pitaju novog direktora Slobodana Milivojeva kada će građani Novog Sada početi da dobijaju usluge koje plaćaju.
 
"Osim toga, šalteri za reklamaciju rade od sedam do 14 časova, što znači da određeni broj građana mora da napusti radno mesto kako bi uložio reklamaciju. Zbog toga pitamo kada će šalter sale produžiti radno vreme, a posebno kada se zna da je Milivojev na čelu najveće firme za 'uhlebljenje' SNS kadrova, od kojih veliki broj trenutno ima radnu obavezu obavljanja stranačke kampanje 'od vrata do vrata' u Beogradu", zaključuju u SSP.
  • Ime

    09.04.2024 16:11
    noz i pogaca

    nisu Vojvodjani kukavice , a nisu ni glupi. ko drzi noz a drzi i pogacu? kako se dolazi do pravednog resenja kad nema zastite? mislite da se ne zna sta se radi? pa to je milionska pljacka! sta cemo kad drzavi treba novac. Pronasli su sistem , a Boga mi i veste lopove. Neko mora da plati- ali videcemo kako ce biti ! Jeste da im sada ne mozemo nista, ali ne mogu pobeci.
  • Mickeee

    06.04.2024 14:12
    Nemate pojma. EPS nema veze sa ocitavanjem vec EDS odnosno Elektrodistribucija.
    Prvo proverite pa onda pisite
  • Koks

    06.04.2024 13:43
    Ima na sajtu EPS da se ostvari uvid u račun, prijavite se preko mejla. Kada se vrši očitavanje, a to je obično prve nedelje u mesecu, zapišete svaki dan stanje na brojilu. Potom proverite na sajtu EPS na kome se prikaže račun i tako kontrolišete da li je tačno očitano. Mislim da je ovo jasno i prestanite da palamudite više na ovu temu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti