Tepić: SNS priznao da stoji iza napada u Kaću

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić ocenila je da je SNS svojim saopštenjem priznao da stoji iza napada ili da ima veze sa napadom na članove SSP-a u Kaću.
Tepić: SNS priznao da stoji iza napada u Kaću
Foto: 021.rs
Ona je to rekla reagujući na tvrdnje naprednjaka da su članovi SSP-a "provocirali meštane gnusnim lažima i sramnim materijalom".
Tepić je precizirala da je SNS ovim direktno stao iza batinaša.
 
"Znači, oni su priznali da stoje iza tog napada ili da imaju veze sa tim napadom. Evo, to saopštenje je direktno to priznalo. Čak nisu ni naveli da traže od organa da se istraži, da kažu da ostavljaju mogućnost. Ne, oni su ovim direktno stali iza ovih njihovih batinaša koji tuku mlade ljude, gepekuju ljude. To je jedini alat koji razumeju", navela je potpredsednica SSP-a.
 
Tepić je uporedila ovaj napad, kao i slična dešavanja u Novom Sadu i Srbiji u poslednje vreme, sa onim što se događalo u nacističkoj Nemačkoj tridesetih godina prošlog veka i istakla da se ista matrica sada ponavlja.
 
Predsednik Gradskog odbora Vladimir Vrsajkov, koji je jedan od napadnutih, naveo je da je ovo primer tih "slobodnih izbora", kada ne možeš da u sanduče ostaviš letak koji se ne sviđa vlasti. Upitao je šta je tu onda slobodno.
 
On je pokazao letak koji su delili i dodao da su verovatno pogodili istinu.
 
"Očigledno smo pogodili istinu, čim ih je ovoliko isprovociralo. Mara i ja smo najviše platili tu istinu danas. Ali nema veze, nastavićemo da širimo tu istinu. Neće nas sprečiti", poručio je predsednik GO SSP-a.
 
Podsetimo, članovi Stranke slobode i pravde napadnuti su u Kaću dok su delili propagandni materijal.
 
Policija se zvanično nije oglasila do sada, a nezvanične informacije govore da je ovaj slučaj tužilaštvo kvalifikovalo kao nasilničko ponašanje i da se za počiniocima traga.
 
Skoro sve opozicione stranke osudile su napad na članove SSP-a. Stranke bliske vlasti nisu se oglasile, a SNS je ocenio da se radi o "provokaciji aktivista opozicije".
  • westisera

    07.04.2024 23:09
    Hi
    Kao sto je normalno opoziciji da napada AV aktiviste u Bg, sad aktivisti AV skontali da i oni mogu napadati aktiviste opozicije i da je to ok. E gospodo sad svi zajedno kusajte corbu koju ste skuvali . . . . A svi ste zajednbo krivi bez izuzetka za oe podele u drustvu, sirenje mrznje i netrpeljivosti . . ..
  • Ludovički

    07.04.2024 17:57
    Ima razlike, ogromne razlike
    @Mira
    Napadi
    A kada su napadali aktiviskinjeSNS-a onda ste čitali u potajno se smejali. Ako važi za jedne važi i za druge
    ----
    Da li opozicija ima organizovane, plaćene batinaše? Da li se tužilaštvo jednako ponaša prema svima? Da li ste nekada uporedili broj fizičkih napada na obe strane? Ako jeste onda vaš komentar nema smisla. Ne odobravam fizičke napade od strane bilo koga.
  • Burzum

    07.04.2024 12:16
    Kac je leglo SNS zaraze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti