Autobusi ponovo kroz Fruškogorsku

Gradski autobusi na linijama 1, 4, 8, 11a i 11b ponovo saobraćaju redovnom trasom kroz Fruškogorsku ulicu, pošto su radovi u njoj završeni.

Gradski autobusi na linijama 1, 4, 8, 11a i 11b ponovo saobraćaju redovnom trasom kroz Fruškogorsku ulicu, pošto su radovi u njoj završeni.

Kako za 021 kaže portparolka GSP-a Snežana Jaković, autobusi posle skoro jednomesečne pauze ponovo voze ovom ulicom čime će biti rešeni problemi koji su nastali u saobraćaju jer autobusi nisu mogli tuda da prolaze.

Podsećamo da je zbog radova na vodovodno-kanalizacionoj mreži Fruškogorska ulica bila zatvorena za saobraćaj od 16. novembra.

  • Neko iz mase

    14.12.2012 07:57
    @ Bob Rock
    Lepo piše da je ulica zatvorena 16 novembra. Pojma nemaš
  • Bob Rock

    14.12.2012 07:47
    Niža stručna sprema
    Dotična portparolka GSP Novi Sad verovatno ima nedovršenu osmogodišnju školu jer od 15 oktobra pa do 13 decembra čistom matematikom i deca do 4 razreda osnovne škole mogu izračunati da je ulica bila zatvorena 2 meseca (bez 2 dana) a ne manje od mesec dana kako je rekla..
    Toliko o ljudima i njihovom obrzovanju na vlasti.
  • mb

    13.12.2012 22:26
    par stvari
    Doticna Snežana Jaković, bi trebala da zna sledece... NE JAVLJA SE OVAKO NESTO 4 SATA PRE NEGO STO SE TRASA PROMENI!!!
    Ja sam veceras ostao 40 minuta na -5 zbog njihovih gluposti i nesposobnosti da obaveste gradjane BLAGOVREMENO!
    U ovom gradu na vlasti i poziciji samo "strucan" kadar...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti