Kojot, Propeleri i Azil 5 sviraju za malu Milicu

U nedelju, 12. maja, u prostoru SKC Fabrike od 21h biće održan humanitarni koncert na kom će nastupiti Kojot iz grupe "Eyesburn", sastavi "Azil 5", "Lost Propeleros", "Polyester shock", te grupe "Mick Jack" i brojni drugi muzičari.
U nedelju, 12. maja, u prostoru SKC Fabrike od 21h biće održan humanitarni koncert na kom će nastupiti Kojot iz grupe "Eyesburn", sastavi "Azil 5", "Lost Propelleros", "Polyester shock", te grupe "Mick Jack" i brojni drugi muzičari.

Cilj koncerta je humanitarna pomoć u vidu prikupljanja sredstava za lečenje osmogodišnje Milice Jovanović iz Novog Sada i njen odlazak na drugu transplantaciju matičnim ćelijama u Beč.

Transplatacija je zakazana za 22. Maj, te organizatori mole sve sugrađane da se odazovu I posete ovaj događaj. Za Miličino lečenje nedostaje još 4.000 evra.  Milica Jovanović je dete samohrane majke Ivane, koja se od svog rođenja bori sa mnogobrojnim bolestima.

Cena ulaznice na koncet biće 400 dinara. Muzičari će organizovati prevoz za publiku i iz Beograda sa ograničenim brojem mesta.

  • 12.05.2013 16:05
    yay
    propeleri :D
  • podrska

    10.05.2013 08:20
    ajmo!
    podrska deci i podrska svima koji se bore za tu decu!

    Ajmo gradski/pokrajinski celnici, onaj koji prvi odresi kesu u humanitarne svrhe ima moj glas
  • xXx

    09.05.2013 10:54
    Lepo i korisno!
    Kad vec budze sa "visokih" pozicija nisu sposobne da pomognu, to cemo pokusati mi, obicni gradjani. Uzivacemo u dobroj, raznovrsnoj muzici i pritom cemo pruziti pomoc jednom mladom bicu, 'de ces lepse :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti