Elektrovojvodina oštetila budžet za dva miliona dinara?

Direktorka firme D&P Metal, Slavica Novaković, tvrdi da je Javno preduzeće Elektrovojvodina oštetilo državni budžet za oko dva miliona dinara prilikom prodaje generisanog otpada.
Direktorka firme D&P Metal, Slavica Novaković, tvrdi da je Javno preduzeće Elektrovojvodina oštetilo državni budžet za oko dva miliona dinara prilikom prodaje generisanog otpada.

Prema njenim rečima, firma D&P Metal dostavila je najbolju ponudu za otkup generisanog otpada, za koji je Elektrovojvodina raspisala javni konkurs, ali je taj posao naknadno dodeljen firmi koja je ponudila lošije uslove.

"D&P Metal je za otpad ponudio 23,9 miliona dinara, a na otvaranju ponuda 22. aprila ove godine proglašeni smo za najpovoljnijeg ponuđača. Međutim, petnaestak dana kasnije zamenik direktora Elektrovojvodine Petar Zagorčić potpisao je odluku prema kojoj je najpovoljnija ponuda preduzeća "Đaković" iako su ponudili dva miliona manje od nas", tvrdi Novakovićeva.

Ona je protiv rukovodstva Elektrovojvodine podnela krivičnu prijavu, a o slučaju je obaveštena i policija, prenosi Informer. Iz Elektrovojvodine se nisu oglašavali o ovom pitanju.

  • 23.05.2013 19:37
    Ej, nemoj da ja progovorim, šta se sve radi u zadnjih 6 meseci.
    Ovi novi su se izgleda svima popeli na k.....
    Ovako nije nikada bilo, normalan svet je zgrožen. Ima da pukne tikva i to onako.....
    Ovo što se ovde spominje, pa to je totalno bezvredno i predstavlja kap u moru, u odnosu na ostalo, a policija kao fol ne zna.
  • perica NS

    22.05.2013 19:47
    departizacija
    Elektrovojvodina je pravi primer departizacije koju je sadašnja vlast obećavala na izborima: predsednik pokrajinskog odbora stranke sa 0,1% podrške u Vojvodini-generalni direktor, šef odborničke grupe u gradskoj skupštini-zamenik direktora treba li još nabrajati. Izgleda da je samo ovaj potpisnik gore pomenute odluke partijski nedefinisan pošto je do juče kao predsednik UO ZIG-a sigurno bio kadar DS a kao takav nije mogao ostati tu gde je sada pa pretpostavljam da je promenio partiju.
  • perica NS

    22.05.2013 19:39
    nabolja firma
    pre neki dan su se hvalili da će kao nabolja i najprofitabilnija firma u Srbiji preuzeti i srediti PIK "Bečej". Siguran sam da bi ga, ako je neko dovoljno lud da im to dopusti, sredili do daske kao što će, na žalost i sa elektrovojvodinom uraditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.