U sudarima jedna osoba poginula, povređena trudnica

U noći dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru dogodila su se četiri udesa, a u saobraćajnoj nesreći u Kaću jedna osoba je poginula.

U noći dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru dogodila su se četiri udesa, a u saobraćajnoj nesreći u Kaću jedna osoba je poginula.

U 20:15 časova na skretanju kod Pejićevih salaša u sudaru su povređene tri osobe. Muškarac star 32 godine zadobio je prelom potkolenica, a muškarac star 33 godine je zadobio kontuzione povrede grudnog koša i oni su prebačeni u Urgentni centar, dok je trudnica stara 25 godina sa lakšim povredama prebačena na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo.

Oko 21 čas u Kaću u Ulici kralja Petra se dogodila teška saobraćajna nesreća i ekipa Hitne pomoći je po dolasku na lice mesta samo mogla da konstatuje smrt. Poginuo je pešak koga su udarila kola čiji se vozač kasnije sam prijavio policiji, rečeno je u novosadskoj policiji.

U 3:15 u Rumenci na uglu Partizanske i Ulice oslobođenja Hitna pomoć je intervenisala zbog sudara u kome su povređeni 19-godišnji mladić koji je zadobio povrede glave, kao i devojka stara 27 godina koja je zadobila povrede noge. Oboje su prebačeni u Urgentni centar.

Takođe, kod Uspenske crkve u centru grada oko 6:30 povređen je muškarac koji je u alkoholisanom stanju prebačen u Urgentni.

U Hitnoj pomoći kažu da su na Trgu slobode prilikom dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru imali četiri dežurne ekipe. Nisu zabeležene ozbiljnije intervencije - u 15 slučajeva su lekari reagovali zbog kolapsnih stanja, lakših povreda i prekomerne upotrebe alkohola.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.