Božić novi trener Partizana

Košarkaški klub Partizan imenovao je Petra Božića za novog šefa stručnog štaba.

Košarkaški klub Partizan imenovao je Petra Božića za novog šefa stručnog štaba, saznaje Blic.

Na Upravnom odboru kluba Božić je postavljen za novog trenera, a njegovi prvi saradnici i pomoćnici biće Dušan Kecman i Darko Ruso. Božić će preuzeti funkciju od Duška Vujoševića, nakon što je novo rukovodstvo Partizana pre tri dana odlučilo da sa trofejnim stručnjakom ne produži saradnju.

Tridesetšestogodišnji Božić bivši je kapiten Partizana i rekorder po broju utakmica u dresu tog kluba, sa kojim je osvojio čak osam titula prvaka Srbije i po pet trofeja ABA lige i Kupa Radivoja Koraća, a bio je član tima koji je učestvovao na završnom turniru Evrolige 2010. godine. Trenersku karijeru počeo je kao Vujoševićev pomoćnik u stručnom štabu crno-belih.

  • armagedon

    12.09.2015 11:40
    novo vreme,novi ljudi,mada je vujošević zaslužio funkciju u klubu kakvu takvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).