Butulija suspendovan na sedam meseci

Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija kažnjen je sa sedam meseci zabrane vršenja funkcije zbog vređanja sudija posle meča između crveno-belih i Radničkog (24:24) koji se odigrao 21. oktobra.
Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija kažnjen je sa sedam meseci zabrane vršenja funkcije zbog vređanja sudija posle meča između crveno-belih i Radničkog (24:24) koji se odigrao 21. oktobra.

Direktor Superlige Vojislav Andrić doneo je takvu odluku po prijavi sudija Branke Marić i Zorice Mašić, jer ih je Butulija psovao i vređao nakon utakmice. "Lopovi, kradete me. J…. vas Saša Blagojević i Velja Marjanović. Dabogda crk’o rukomet i vi sudije sa njima. Vi ste ga upropastili…", navodi se u prijavi koju su podneli arbitri a potvrdili kontrolor meča, zapisničar i merilac vremena, prenosi "Sportski žurnal".

Srpski trener, koji je prethodno bio novčano i uslovno kažnjavan zbog sličnih istupa, negira da je izgovorio sve što mu se pripisuje. "Sramne su laži da sam izgovorio to što mi se stavlja na teret. Već postaje neverovatno šta sve može da se namesti. Ovo je smišljena hajka protiv mene i Crvene zvezde. Mene je sramota da čitam te reči koje su spomenute prilikom obrazlaganja odluke o mom kažnjavanju, a kamoli da ih izgovorim. Treba da ih bude sramota da izmišljaju takve stvari", poručio je Butulija a prenosi "Sport".

Ukoliko kazna bude pravosnažna, strateg Zvezde neće moći da predvodi ekipu do kraja sezone, ali ima pravo da se žali u roku od osam dana.

  • puf1

    30.10.2011 11:37
    Malo
    Malo !!!!
    Svoje neznanje stalno maskira ekscesima.Njegovi bi trebalo da ga sklone da ih vise ne bruka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.