Jack Daniels proizveo bezalkoholnu kafu s aromom viskija

Proizvođač viskija Jack Daniels je u saradnji sa kompanijom World of Coffee napravio Jack Daniels Tennessee viski-kafu.

U saopštenju se navodi da je proizvod napravljen od srednje pržene Arabica kafe prožete Jack Daniels Old No. 7 viskija. Međutim, iako je prožeta viskijem, kafa je bezalkoholna.

Predsednik i vlasnik World of Cofee, specijalizovane pržionice kafe koja je napravila proizvod sa Jack Danielsom, ističe da potencijalni korisnici nemaju razloga da budu skeptični.

"Koristimo kafu najboljeg ukusa i najvećeg kvaliteta na svetu, a sada smo joj dodali i autentičan ukus i aromu Jack Danielsa", kazao je Čarli Njuman.

Jack Daniels Tennessee viski-kafa je dostupna sa i bez kofeina po ceni od 6,95 dolara i 21,95 dolara, u zavisnosti od količine. Trenutno je dostupna samo u prodavnicama Lynchburg Hardware & General Store u Tenesiju ili u Jack Daniels online prodavnici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.