FOTO: Kuvar u Vijetnamu pravi burgere u obliku virusa korona

Jedan kuvar u Hanoju rešio je da oraspoloži stanovnike vijetnamske prestonice tako što je počeo da pravi burgere u obliku virusa korona, uz krilaticu "Da bi pobedio, pojedi ga".
Time se kuvar Hoang Tung "nasmejao u lice pandemiji", ocenjuje agencija Rojters i dodaje da je njegov tim danima radio kako bi dizajnirao burgere od zelenog čaja sa malim krunama od testa, kako bi meso što više ličilo na virus.
 
"Napravili smo tu šalu uz ideju da ako se plašite nečega treba to da pojedete", rekao je Tung i dodao da zbog toga virus korona nije više toliko strašan ljudima.
 
Jedan od kupaca hamburgera rekao je da taj oblik burgera podiže moral.
 
"Ovaj virus je veoma opasan. Međutim, ako jedemo burgere ovog oblika, to izgleda kao da smo pobedili. Ako želiš da ga pobediš, moraš prvo da ga pojedeš", rekao je kupac.
 
 
Kako se navodi, kuhinja prodaje 50 takvih burgera dnevno, iako se sve više prodavnica zbog pandemije zatvara u Vijetnamu.
 
U toj zemlji za sada je registrovano 148 slučajeva Covid-19, a nema nijednog smrtnog slučaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.