VIDEO: Indijska pekara pravi poslastice na temu virusa korona

Dok virus korona još uvek hara svetom, pekara u Kolkati (nekadašnja Kalkuta) u Indiji svoju ponudu je podigla na novi nivo.
Indijska pekara "Hindusthan Sweets" se nalazi u distriktu Jadavpur u Kolkati i pravi poslastice na temu virusa korona, a čak i njeni zidovi su ukrašeni na takav način.
 
"Poješćemo koronu", jedna je od poruka.
 
"Pravimo tri vrste korone, jednu od indijskog oraha, drugu od kolačića, a treću od sandeša. Ove poslastice nećemo prodavati, delićemo ih besplatno mušterijama koje dođu i kupe neke slatkiše", poručili su u pekari, prenosi Raša tudej.
 
Komentari na ovaj potez pekare su podeljeni, nekima se ideja sviđa i smatraju da je kreativna, dok drugi tvrde da je pekara "prešla liniju".
 
U Indiji je od početka pandemije potvrđeno 5.360 slučajeva zaraze virusom korona, a umrle su 164 osobe.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.