Pršutijada na Zlatiboru se otkazuje zbog korone

Sajam suvomesnatih proizvoda "Pršutijada" na Zlatiboru ove godine neće biti održan zbog pandemije korona virusa, saopštili su organizatori te tradicionalne manifestacije.
Pršutijada na Zlatiboru se otkazuje zbog korone
Foto: Pixabay
"Pršutijada" je prethodnih godina bila organizovana u selu Mačkat, a kako je bilo najavljeno, ove godine je zbog epidemiološke situacije trebalo da dobitnici zlatnih plaketa u pet kategorija, 14. februara izlažu svoje proizvode na početnoj stanici panoramske "Gold gondole".
 
Proizvođači pored suvomesnatih proizvoda na toj manifestacije izlažu i autentične proizvode sa teritorije Čajetine - sir, kajmak, med, rakiju, slatka i džemove, koja nose žig garancije "Dobro sa Zlatibora".
 
Organizatori manifestacije su Opština Čajetina i preduzeće "Zlatiborski eko agrar".
  • Dragan

    24.02.2021 11:10
    Ah
    E sad nek krizni štab ovo zabrani !Nama zaraženist raste jedinima u Evropi a nikom nije palo na panet da prisilno zabrani razne terevenke.Uhaositi organizatore zbog kršenja mera .Zavraniti bilo kakve vesti oli reklame o terevenkama.
  • Milanče

    26.01.2021 17:27
    kojekakvijade
    Stvarno je naš narod neinventivan....kupusijada, kobasicijada, pršutijada i ko zna kakve jade.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.